VW Polo 4 2002. – 2009. – POLOVNJAK, MOTORI, KVAROVI – MLFREE (2023)

VW Polo 4 2002. – 2009. – POLOVNJAK, MOTORI, KVAROVI – MLFREE (1)

VW Polo 4

Četvrta generacija VW Pola ispravlja greške prethodnika. VW Polo 4 dolazi sa boljom završnom obradom, boljom opremom i unapređenim voznim karakteristikama.

Pošto se pojavio Lupo ,2001. VW Polo 4 je usvojio potpuno novu karoseriju, potpuno drugačiji izgled, veću i težu šasiju koja šalje VW Polo 4 u višu klasu. Zauzima priključak koji je držao Golf.

VW Polo 4 ima ustaljenu poziciju na tržištu malih automobila, u ponudi Volkswagena je više od 30 godina i dalje uživa uspeh.

Kupci imaju poverenje u njega, znajući da je proizvođač stalno poboljšava vozilo i čini ga privlačnijim. Svaki naredna generacija je sve više udobna i funkcionalna, dobro je završna obrada i kvalitetne komponente.

Četvrta generacija Volkswagen Pola je gradski automobil sa višim standardom, udoban, dobro uređen, sa širokim spektrom motora.

VW Polo je vrlo poželjan automobil i nećete imati problema da ga prodate kada za to dođe vreme.

Volkswagen Polo 4( Tip 9N) deli svoju platformu sa Seat Ibiz MK3, Škoda Fabia Mk1 i Škoda Fabia Mk2.

KOMFOR –Vw Polo 4

VW Polo 4 2002. – 2009. – POLOVNJAK, MOTORI, KVAROVI – MLFREE (2)

(Video) Test polovnjaka: VW Polo 1.9 SDI 2005.

Vw Polo 4

VW Polo 4 je dobio mekši i prefinjeniji izgled, svakoj narednoj generaciji VW je dodavana nekoliko kilograma i povećavao dužinu. Ovaj automobile je nastavio taj trend, šest centimetara duži je od prethodnika. Sada je namenjen vozačima koji nisu zainteresovani za automobile veličine Mondea, ali žele nešto veće od niže klase.
VW Polo 4 značajno je porastao u odnosu na svog prethodnika i skoro je veliki kao Golf 2 ( proizvođen od 1983. do 1992.).

Sa 270 litara prtljažnog prostora, VW Polo 4, naročito sa petora vrata, realno funkcioniše kao porodični prevoz, za porodice do četri člana, za noge putnika na zadnjem sedištu je takođe velikodušan. Prtljažnik je prosečne veličine u svojoj klasi automobila (270 / 1030 l ), bolje u tom pogledu predstavlja verzija limuzina (432 litara), ali ima mnogo manji pristup prtljažniku.

Unutrašnjost je verovatno više impresivan aspekt automobila. Jednostavan dizajn instrument table sa jasnim oznakama olakšava korišćenje, a većina kontrola grupisane su u središnjoj konzoli. Brojčanici instrumenata su otmeni, zahvaljujući srebrnim okruglim okvirima, kao i bele oznake na crnoj pozadini su jasne i lake za čitanje. Modeli sa bogatijom opremom imaju putni računar montiran između instrumenata, koji pruža niz korisnih informacija.

VW Polo 4 po putu ide dobro. Meki suspenzija radi dobar posao upijajući neravnine na putu, mada veća ispupčenja se osećaju u kabini. Darežljiva prednja sedišta, se podešavaju po visini za vozača i putnika na ovom modelu, pružaju dobru potporu, pa čak i zadnja sedišta pruža dovoljno komfora za duga putovanja.

Poboljšanja struktura Pola dodaje krutost karoseriji, koji bi trebalo da dovede do daljeg poboljšanja performansi prilikom sudara. Sigurnosne karakteristike uključuju dvostruke prednje vazdušne jastuke kao standard, sa opcijom zavese i bočni vazdušni jastuci. Svi modeli imaju ABS deo standardne opreme, a ESP je dostupan kao opcija.

MOTOR –Vw Polo 4

VW Polo 4 2002. – 2009. – POLOVNJAK, MOTORI, KVAROVI – MLFREE (3)

Svi motori su prikladni. Benzinski motor 1.2 sa 65 KS je zabavan, dok je 16V 1.4 sa 100 KS još bolji, za razliku od 1.2 sa 55 KS i 1.4 sa 75 KS koji su lošiji od prethodna dva. Turbo dizeli sa 75 KS i 100 KS su odlični, a 1.9 SDI ima manjak snage.

Dobar izbor je 1,4 benzinski motor sa multi-point ubrizgavanjem. On dobro obavlja svoj posao – posebno na kratkim relacijama. Potrošnja benzina vozi normalno ispod 6 litara na 100 km.

Benzinac 1.2 sa 64 KS jeste najjeftiniji, ali često nije najbolji izbor, drugi agregati su bolji, a ovom se prigovara potrošnja goriva do 9 litara na 100 km. Nažalost oni su najviše i kupovani. Optimalni i provereni izbor jeste benzinac 1.4 sa 75 KS, a od dizelaša je 1.9 SDI. manji a moderniji je trocilindrični dizel motor tipa pumpa brizgaljka 1.4 TDI sa 75 KS koji je ređi na tržištu ali je i skuplji.

Svi VW Polo modeli se lako voze i stabilni su pri brzinama. Poznati su i po tome da pri velikim kilimetražama zadržavaju prvobitne osobine i veoma su pouzdani.

Istorija modela:
2002.: Predstavljen novi VW Polo 4, u početku sa troje a kasnije i sa petoro vrata. Izbor benzinskih motora počinje sa 1.2 (55 KS i 65 KS), 1.4 sa 75 KS, kao i dizel agregat 1.9 sa 64 KS i turbo dizel 1.4 TDI sa 75 KS. Krajem godine pojavljuje se i 1.9 TDI sa 100 KS i 1.4 16V benzinac takođe sa 100 KS.
2003.: Predstavljeni 1.4 FSI motori sa 85 KS.
2004.: Fun (rekreativno) i GT (sportiste, 1.9 TDI sa 130 KS).
2005.: Redizajniran model ( novi izgled prednjeg i zadnjeg dela, male promene u unutrašnjosti), turbo dizel 1.4 TDI (70 ili 80 KS).
2006.: Sportski GTI verzija 1.8 motora (150 KS ili 180 KS), novim 1.4 benzinskim motorom (80 KS) i 1.6 (105 KS), eko- verzija 1.4 TDI BlueMotion (80 KS).
2007.: 1.2 benzinski motor (60 KS, 69 KS ili 70 KS).
2009.: Premijera VW Polo 5.

(Video) ŠOK..100KM VOŽNJE ZA 2L DIZELA? VW POLO 1.4TDI*test potrošnje

Pri kupovini VW Polo 4 treba obratiti pažnju na :
– enterijer, svetlo u kabini je veoma loše, pod lako upija prljavštinu koja se teško čisti;
– motori, generalno su dobri, neki vlasnici su imali primedbu za alternatore na motoru 1.4;
– menjač, ukoliko se brzine teško menjaju imate razloga za zabrinutost;
– elektrika, zabeleženi su problemi sa glasnim klima uređajem i problemi sa lampicama za airbag.

KVAROVI –Vw Polo 4

VW Polo 4 nije izuzetak, bez većih prijavljenih kvarova. Novi motori rade bez problema, a stariji agregati imaju dobar pedigre. Kao i kod bilo kog automobila koji vidi svoj deo gradsku vožnju, proverite da li ima parking udaraca i ogrebotine suprotnom teško je naći zamerku za VW Polo.

Grub zvuk, zveckanje lanca, kod 1,2 motora može biti zbog istezanja lanca i može izazvati preskakanje zuba lanca.

Kod 1,2 3 cilindričnog benzinskog motora bregasta se lomi, verovatno zato što im je potrebno kvalitetnije ulja, od ulje koji se koristi.

Problem na modelima napravljenim od 2002. – 2003. sa 1.2 motorom je zatezač lanca, najčešće je izazvan ne menjanjem ulja i filtera ulja dovoljno često. Ulje se kod ovog motora menja minimalno jednom godišnje.

Kod benzinaca 1.2 12V često otkazuju bobine.

Plastični zatezači (španer) zupčastog kaiša kod od 1,4 i 1,6 16V motora može da otkaže, mada srećom zupčasti kaiš retko puca. To je bio razlog za izmenu intervali zamene zupčastog kaiša od 4 godine.

Jedna od najčešća pritužbi kod VW Polo 4 motora su curenje nafte.

2004., u servisnoj akciji, kod VW Pola je eliminisan problem mogućeg curenja nafte na pumpi za dizel motore ( neispravan zavrtanj).

Otkazivanje turbo punjača kod motora 1.4 TDI koji je proizvođen do 11.2002.

Kod prvih serija Pola sa motorom 1.4 TDI dešavalo se da se usled fabričke neispravnosti pokvari turbo punjač već nakon par stotina pređenih kilometara.

1.9 SDI, zbog lošeg goriva, kvar EGR ventila za povratak izduvnih gasova, zapušen je. Najčešće se jednostavno blokira, ili očisti se ili se zameni u težim slučajevima.

(Video) Je li 1.9 TDI najbolji dizel u povijesti? - Istina o motorima by Bosch

Problemi sa promenom stepena prenosa, najčešće javljaju na većim kilometražama (oko 100000 km). Probnoj vožnji korišćenje svih stepena prenosa je neophodno kada kupujete ovaj auto.

Teško kvačilo nagoveštava probleme sa kvačilom.

2004, u servisnoj akciji, sprečeno je pucanje pedale kvačila Pola, jačanjem neispravnih varova pedale.

Na prednjem trapu najčešće stradaju zadnji silen prigušni blokovi, na prednjim viljuške, a i gumice balans štangle.

Električnih problema ima puno, ali to su uglavnom mali električni kvarovi, problem podizača prozora na vratima, imobilajzera i centralnog zaključavanja. Od ozbiljnijih kvarova tu je alternator.

Kod Pola 4 ne postoji način da se pojavi korozija, samo u slučaju neprofesionalnihdodatnih popravki karoserije.

Loše odrađena unutrašnja zaštita vrata voskom, zadržava vodu u vratima koja izaziva kondenzacija. Problem se može rešiti pomoći parčeta drvca, kojim treba probiti vosak koji blokira rupe za odvod vode u vratima.

ZAKLJUČAK

VW Polo 4 dolazi sa opremom koja se pre nekoliko godina nije ni mogla zamisliti u ovoj klasi vozila. Komforan i tih, VW Polo 4 se savršeno ponaša pri svim brzinama. Upravljanje je znatno unapređeno u odnosu na predhodne modele. Zahvaljujući širem međuosovinskom rastojanju i poboljšanoj geometriji znatno je stabilniji u krivinama.

VW Polo sa odličnim kvalitetom izrade, pouzdanošću i dobrim imidžom je jedan od lidera u ovom segmentu. Mali automobili oduvek drže vrednost. Sa razgranato mrežom servisa i dobrom ponudom rezervnih delova VW modeli popularni su kao novi, ali i kao polovni automobili.

Vw Polo cena polovnjaka – pregled polovnjaka

Preporuka sličnih tekstova:

 • Volkswagen Polo 5. gen. 2009. – 2018. – Polovnjak, iskustva
 • Volkswagen Polo prve generacije (1975. – 1981.) – Istorija
 • Volkswagen Polo – propisane količine motornog ulja …
 • 1.9 TDI motor – kvarovi, Volkswagen , Audi , Škoda , Seat
 • 1.4 TSI / TFSI motor – Vw, Škoda, Audi, Seat
 • 2.5 TDI motor – Volkswagen, Audi, Škoda – Istorija motora

VW Polo 4 2002. – 2009. – POLOVNJAK, MOTORI, KVAROVI – MLFREE (10)

Mladen

Hi there, I am Mladen and I am an auto enthusiast. I started this blog years ago to help like minded people share information about latest cars, car servicing ideas, used car info, exotic cars, and auto technology. You will find helpful articles and videos on a wide variety of cars – Audi, Mercedes, Toyota, Porsche, Volvo, BMW and much more. Ping us if you have anything cool to share on latest cars or on how to make older cars more efficient, or just want to say hi!

FAQs

How many miles can a VW Polo go on a full tank? ›

Performance
Power69 bhp
Torque112 Nm, 83 ft-lb
CO2 Emissions128 g/km
Euro Emissions Standard5
Miles Per Tank504 miles
2 more rows

How do I reset my ECU VW Polo? ›

1) Remove Neg - off battery for 3 minutes. 2) Leave drivers door open and reconnect battery. 3) Leave bonnet open and switch car ignition lights on ( ANOTHER 3 MINUTES) DO NOT START THE CAR.

How many Litres per km does a VW Polo use? ›

About the 2022 Volkswagen Polo LIFE

VOLKSWAGEN claims the Polo LIFE uses 5.4L/100km of Premium Unleaded Petrol in the combined city and highway cycle while putting out 124g of CO2.

How many Litres of petrol does it take to fill a VW Polo? ›

Volkswagen Polo fuel tank capacity is 45 litres.

What is the life of Polo engine? ›

Moreover, the diesel engine's life is generally estimated for ten years.

Are polos good on fuel? ›

Volkswagen Polo MPG & CO2

The 94bhp 1.0-litre turbocharged TSI engine officially manages an even better figure at 54.4mpg, making it pleasingly affordable to run. During our test of the base Life trim model, we managed 57.1mpg on a motorway run.

Which fuel is best for VW Polo? ›

About the Polo

It uses Premium Unleaded Petrol fuel. The 2021 Volkswagen Polo was sold with engines that range in size from 1.0L to 2.0L and from turbocharged four-cylinders to turbocharged three-cylinders.

Is Polo good for long drive? ›

It's good to ride. but make sure the chassis wont touch the ground. it's well protected with fibres. but the shocks of polo is sensitive.

How far can a Polo drive on empty? ›

When my fuel light comes on, how much petrol is left?
Car modelRemaining mileage
Volkswagen Polo42 miles
Audi A641 miles
Land Rover Range Rover40 miles
Ford Fiesta37 miles
6 more rows
2 Aug 2022

How fast is a 1 litre Polo? ›

Performance
Power50 bhp
Top Speed94 mph
0-60 mph17.9 secs
Torque86 Nm, 63 ft-lb
CO2 Emissions142 g/km
2 more rows

How many Litres of petrol does a 1.4 Polo take? ›

The favoured 1.4 Trendline version of the Polo Vivo comes with a 45-litre fuel tank which will cost R913. 05 per fill up. It sips a claimed 5.7 litres per 100km, which should be good enough for 790km per tank.

How far does 1 litre of petrol cover a car? ›

That is, in one litre of petrol a car travels a total distance of 14.5 km. Now, we have to find how many kilometres a car travels in 20 litres of petrol. 14510×20=145×2km= 290 km. Hence in 20 litres of petrol a car travels a total distance of 290 km.

Which year Polo is best? ›

The best experience of driving and owning a Polo can be found in models between 2014 and 2020.

What are the problems with VW Polo? ›

Rough Idling or Poor Running

Issues with the coil pack in a VW Polo may result in poor running or rough idling. Other tell-tale signs of this problem include misfires, hard starting, the EMU lamp illuminating on the dashboard, and loss of power when out on the road.

What is the best Polo engine? ›

Probably the best-value engine of the bunch is the 89bhp 1.2-litre TSI. It'll go from 0-62mph in a sprightly 10.8 seconds, but it's also quiet and refined, and while it does emit a sporty growl when worked hard, it's never too noisy.

Which Polo is better petrol or diesel? ›

What is the difference between Volkswagen Polo diesel car and petrol car? Diesel gives more mileage and in cost also it will be high.....petrol mileage will be 2-3kmpl low when compared to Diesel but performance will be superior than petrol...and latest tsi turbo engine is wonderful....

Is VW Polo cheap to maintain? ›

Modern engines may need more frequent maintenance, but the Polo still scores highly in this regard, because its tiny 3-cylinder engines need less oil and fewer spark plugs. Exceptional fuel efficiency also helps make the Polo one of the cheapest cars to run.

Why is my VW Polo using so much fuel? ›

Failing oxygen sensors and air filters are a few of the top reasons why gas mileage suffers in some VWs. As we mentioned before, the right fuel-to-oxygen ratio is critical for optimal combustion and ignition. If the ratio is off due to insufficient oxygen levels, then fuel consumption can skyrocket.

Does removing battery reset ECU? ›

It depends on the car's age and type of ECU used. On some older cars, disconnecting the battery will reset the system but in most new cars it does nothing, except potentially reset the clock and radio station presets.

Does resetting ECU do anything? ›

Resetting your ECU is a popular myth. In reality, resetting your engine control unit (ECU) after modifying your engine isn't necessary. However, resetting your ECU can help you fix a faulty check engine light.

How long does it take for a car computer to reset? ›

Here's something you probably don't know: after clearing the car's computer you will need to drive for about 50 to 100 miles. As you drive your car the computer will monitor all the sensors and register the results.

What happens if ECM is not programmed? ›

If the ECM fails completely, it will leave the vehicle without engine management control, and will not start or run as a result. The engine may still crank, but it will not be able to start without the vital inputs from the computer.

Does touching the battery cables together to reset computer? ›

See all 2 photos Connecting the positive and negative battery cables together for approximately 5 minutes will drain all of the capacitors in the computers and forces them to cold reboot. This is a very common fix for communication problems.

What does factory reset do on a car? ›

Performing a factory reset deletes personal data (e.g., audio, navigation, phone, etc.)

How do I reset my VW computer after changing the battery? ›

Wondering why your Volkswagen won't start, even after you've replaced its battery? The answer is simple: The immobilizer needs to be reset.
...
How To Reset The Immobilizer
 1. Disconnect both battery cables.
 2. Tap both cables together.
 3. Leave the cables disconnected for fifteen minutes.
 4. Reconnect the cables to the battery.

How do I reset my car computer after replacing the battery? ›

How do you reset your car after replacing the battery?
 1. Detach the battery cable for two to three minutes.
 2. Reconnect the battery and start the car.
 3. Drive the car for at least 10 miles to let the engine control units find any potential problems.

Which model of Polo is fastest? ›

VW Polo GTI The VW Polo GTI is the fastest model in the Polo range but its turbocharged 2.0-litre petrol engine and upmarket cabin also make it the most expensive…

Which fuel is better for long distance? ›

Diesels deliver more power at lower engine revs than their petrol equivalent. This makes diesels feel more suited to longer motorway trips because they're not working as hard as petrol engines to produce the same performance. This also helps to make diesel cars better suited for towing.

How many km does a Polo last? ›

What mileage should you expect from a Volkswagen Polo? A Volkswagen Polo that has been well taken care of should last 200,000 miles - maybe more.

Are polos safe cars? ›

The only supermini tested this year, the Polo was given a maximum five-star rating, based on an adult occupant rating of 94%, child safety 80%, vulnerable road users 70% and a 70% score for its safety assist technology. It noted that the passenger compartment “remained stable” in the frontal offset crash test.

What is the max speed of Polo? ›

The top speed of Volkswagen Trendline 1.2 (petrol) is around 160 kmpl while of Trendline 1.5 (diesel) is around 165 kmph.

How much petrol does a Polo use? ›

Fuel consumption is not terrible, though, with a claimed average figure of 5.9 ℓ/100 km.

Can you sleep in a VW Polo? ›

I've even managed to sleep in the back of a VW Polo with someone even taller than me, it just sometimes requires a little creative thinking.

How many Litres left when fuel light comes on? ›

Usually, a fuel light comes on to indicate that there's between 10-15% of fuel left in the tank.

Are 1.2 cars slow? ›

1.0-1.2 Litre Engines

They aren't very powerful, but they can still be quite nippy if the car doesn't weigh very much. You'll get a good fuel economy out of them, as the smaller capacity means less fuel is used.

How many miles is a full tank in a Polo? ›

Performance
Power69 bhp
Torque112 Nm, 83 ft-lb
CO2 Emissions128 g/km
Euro Emissions Standard5
Miles Per Tank504 miles
2 more rows

Is Polo good on motorway? ›

In fact, much the same can be said for its motorway manners, too. It never felt out of place, with the ride pleasingly soft and plush, while there was very little suspension or tyre noise.

Is Polo 1.4 a good car? ›

There's no doubt about it – the 1.4-litre petrol version is the best Polo you can buy. It's good to drive, economical and has a real big car feel. Add in an attractive price tag and you've got a winner.

How much is a full tank in a VW Polo? ›

Volkswagen Polo fuel tank capacity is 45 litres.

How much oil does a 1.4 Polo take? ›

@ Abhijit | For Volkswagen Polo you would require 1.2l to 1.5l of engine oil.

Is a 1 litre car good for long journeys? ›

If your main focus is low running costs around town, a small car with a 1.0-litre turbocharged engine may be your best bet. If you do lots of long journeys then a bigger, more powerful petrol or diesel engine may use less fuel.

Does a 2 litre car use more petrol? ›

Large engine cars

A larger engine, for example, a 2.0-litre engine and upwards, may be more powerful than a 1.2-litre, but will more than likely burn more fuel.

Can a 1 litre car go on motorway? ›

But engine size is also a key aspect to mull over - you need the right unit for your needs. For example, a 1.0-litre engine could be ideal for urban commutes, but less well-suited to regular high-speed motorway trips - and a bad option for towing a trailer!

How much fuel does a VW Polo use? ›

The last diesel Polo?
VW Polo sedan 1.4 ComfortlineVW Polo sedan 1.6 Comfortline
Power/Torque63 kW/132 Nm77 kW/155 Nm
Performance Data *0-100 km/h in 12.8s, 178 km/h0-100 km/h in 11.1s, 190 km/h
Fuel Consumption *5.9 L/100 km6.0 L/100 km
Base PriceR 249 700R 270 900
1 more row
1 Sept 2022

How many miles can a full tank take you? ›

On average, your car can travel 200 to 400 miles on a full tank of gas. Three major variables influence how far your car can travel. They include: Miles per gallon of your car.

How much does it cost to fill up a VW Polo? ›

Re: How much to fill and to the tank

If the tank is genuinely half full / half empty it should take around 4.35 gallons / 19.77 litres to fill it.

What causes a car to consume more fuel? ›

This bad habit is threefold – driving too fast, accelerating too quickly, and stopping too suddenly. All three of these actions lead to high fuel consumption. Where possible, you should accelerate slowly and drive with the speed of traffic.

How far can a car go on 1 litre of fuel? ›

To convert Formula to use

The actual formula to get km per litre is 100 divided by 8 = 12.5, meaning that your car will give you 12.5 km on one litre.

Do cars drive faster with a full tank? ›

Absolutely not. A car will drive slightly slower with a full tank. But, it can maintain the speed that you get it too much longer with a full tank then it will with half. Cars are designed to drive certain speeds and, with proper fueling, will be able to maintain those speeds longer.

Are VW Polo expensive to maintain? ›

WhoCanFixMyCar found that Volkswagen models were more expensive than their rivals on average for routine maintenance such as car batteries, brake pad replacements and servicing. The Golf in particular is also pricey for some non-routine repairs such as exhaust repairs and cambelt changes.

What car is better than a Polo? ›

Mini 5-door Hatch. Dacia Sandero. Hyundai i20. Toyota Yaris Hybrid.

Is Polo cheap to maintain? ›

Volkswagen Polo Maintenance Cost

The estimated maintenance cost of Volkswagen Polo for 5 years is Rs 17,080.

How long will a VW Polo last? ›

What mileage should you expect from a Volkswagen Polo? A Volkswagen Polo that has been well taken care of should last 200,000 miles - maybe more.

Is VW Polo a good car? ›

2021 VW Polo R-line. Great zappie car, a lot more take off than you would think for a 1 litre - how far technology has come. Talking tech the infotainment systems are good but lag a little. Lots of features in this little car, you would be forgiven for thinking it punches above its weight in all areas.

Videos

1. Kada turbina pocinje da se kvari i zasto, preporuke TURBO SERVIS UZICE
(Turbo Servis Uzice)
2. Auto dimi? Od boje zavisi u čemu je problem
(Auto Analiza)
3. Mozda najgori VW auto na planeti - Golf 4 1.6 16v
(Mirko Rasic)
4. Valeo KIT4P set kvačila sa fiksnim zamajcem - montaža (Info: +381-65-666-66-05)
(delovionline.rs)
5. AUDI A3 VELIKI SERVIS SET ZUPČASTOG REMENA SET MIKRO REMENA (BIG SERVICE TIMING BELT KIT POLY V-BELT
(Auto Mechanics Garage)
6. SMART ForTwo 700 iz 2003-e TEST
(TestAutomobila)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated: 12/13/2022

Views: 6805

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.